Author: Theogr ο κηπουρός
•8/07/2009 11:34:00 π.μ.
Ένας γενικός χαμός. Η Google κάνοντας πάλι τα δικά της κλείνει όπως και πέρσι blog χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Μεταξύ των θυμάτων και το τρωκτικό που το ξανάνοιξαν

βέβαια αμέσως.
Photobucket
Μια κίνηση που προσπαθεί να συντονίσει του δυσαρεστημένους είναι οι ενωμένοι bloggers. Θα μπείτε εκεί κάνοντας κλικ στο banner που έχω στο sidebar. Υπάρχει και μια γενικότερη πολιτική φίμωσης των blog. Όπως ίσως να θυμούνται οι παλιότεροι φίλοι ο κηπουρός είχε προειδοποίηση για τέτοιες καταστάσεις πριν από κάνα χρόνο –για να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας. Περισσότερα εδώ και εδώ. Και η χρονική περίοδος δεν είναι τυχαία. Πρόταση για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις ανοίξτε παράλληλα blog και στο wordpress και κάντε τις αναρτήσεις ταυτόχρονα και εκεί.

Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο ένα blog που θα δίνει βοήθεια σε νέους και παλιούς bloggers. Υπομονή

Να εκφράσω την συμπάθεια μου στους γονείς των πρόσκοπων που είχαν το ατύχημα στην Κρήτη. Η σκέψη μας και οι προσευχές μας είναι μαζί τους. Φρίκαρα βέβαια που τα ΜΜΕ – μη χ3$@- πρόβαλλαν την καταγωγή του παιδιού που ηταν υπαίτιος. Αυτό έφταιγε!!!

Και επειδή η μνήμη έχει κοντά πόδια δεν θα ήθελα να δω φέτος το καλοκαίρι κάτι ανάλογο σαν το βίντεο που ακολουθεί. Την πατρίδα μας την χρειαζόμαστε όσο και αν εκείνη μας έχει χ3$m3^0u$. Καλό Π/Σ/Κ και καλά μπάνια.









Και αυτό για θυμόμαστε τι έγινε 4 Αυγούστου 1936.




Υ.Γ.Την φωτό για να φτιάξω το banner την δανείστηκα από εδώ. Ευχαριστώ .
|
This entry was posted on 8/07/2009 11:34:00 π.μ. and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Nεα λουλουδάκια:

On 7 Αυγούστου 2009 στις 9:03 μ.μ. , Αννα είπε...

Καλησπερα!!!
Αχ αυτο που λες με την καταγωγη του οδηγου και εγω τα πηρααααα!!!Ακουσα και εγω ειδησεις να δω πως πανε τα μικρα για να μην παιρνω συνεχεια συγγενεις και ενοχλω και ακουω "Ο Αλβανος οδηγος"
Λες και αυτο εφταιγε...Ευτυχως ολα πανε καλα με τα παιδακια...Αγιο είχαν που το αμαξι δεν επεσε πανω τους με ταχυτητα..Ειχε ηδη παρει τουμπες διαφορετικα δε θελω να σκεφτομαι τις συνεπειες...

 
On 8 Αυγούστου 2009 στις 10:11 π.μ. , Artanis είπε...

έχω ήδη στο wordpress αλλά είναι ανενεργό προς το παρόν...Το ανανεώνει ο Ίωνας που μου το έφτιαξε, έτσι, να υπάρχει για παν ενδεχόμενο...
Καλά μπάνια και σε σένα, εδώ χειμώνας...

 
On 8 Αυγούστου 2009 στις 11:50 π.μ. , eirini είπε...

Καλημέρα κηπουρέ! Καλά κάνεις και επισημαίνεις όλα αυτά για την καταγωγή του οδηγού. Δεν καταλαβαίνω τί σημασία έχει αυτό μπροστά στα όσα έγιναν; Λες και ποτέ δεν έχει γίνει τίποτα από δικούς μας οδηγούς! Υποκρισία σκέτη!

Καλό Σαββατοκύριακο! Πολλά φιλιά!!!

 
On 8 Αυγούστου 2009 στις 11:50 μ.μ. , Unknown είπε...

Κηπυρε μου καλησπερα,ασε μην το ψαχνεις δεν μας φταιει η καταγωγη στην κρητη, χειροτερους οδηγους απο εδω δεν εχω δει, ολοι οι δρομοι εχουν εκκλησακια στο πλαϊ, δεν περναει μια μερα χωρις να γινει τροχαιο.Εδω οι ανθρωποι ειναι δημοσιο κινδυνος,μαγκια πουλανε. Αυτες τις μερες δεν μπορω ν'ανοιξω αρκετα μπλοκ.τι φταιει????Νασαστε καλα και φιλια απο ρεθυμνο

 
On 9 Αυγούστου 2009 στις 9:02 π.μ. , τo τέρας της «αμάθειας» είπε...

Eλπίζω και εύχομαι να μη συμβεί πάλι...

 
On 11 Αυγούστου 2009 στις 5:56 π.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Άννα σημασία έχει τα παιδιά να βγουν γρήγορα από το νοσοκομείο και να είναι γερά. Καλή εβδομάδα να έχουμε.

 
On 11 Αυγούστου 2009 στις 5:57 π.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Artanis και ο δικός μου ανενεργός είναι, άλλα μάλλον θα τον λειτουργήσω όταν γυρίσω από διακοπες. Χειμώνας ε, ανατρίχιασα.

 
On 11 Αυγούστου 2009 στις 5:57 π.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

eirini
Ελευθερία
είχα πάει Πρέβεζα πέρσι. Εκεί να δείτε πως οδηγούν οι ντόπιοι. Και το ίδιο μου έλεγε ένας φίλος για την Ζάκυνθο. Άμα παίρνεις το δίπλωμα με ¨λάδι¨ .......

 
On 11 Αυγούστου 2009 στις 5:58 π.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Και γω το εύχομαι αμάθεια

 
On 11 Αυγούστου 2009 στις 9:24 π.μ. , ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Ο ρατσισμός σε κάθε μορφή του ειναι όνειδος στην ανθρώπινη υπόσταση.Χθες παραλίγο να σε πάρω τηλέφωνο γιατί είχα πρόβλημα , το μπλογκ μου δεν άνοιγε με τίποτς και δεν δεχόντουσαν κωδικούς.Τελικά έγινε μόνο του μετά απο 2 ώρες.

 
On 12 Αυγούστου 2009 στις 1:32 π.μ. , Σταυρούλα είπε...

Κηπουρέ μου καλησπέρα!Από το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί ό,τι αφορά την πατρίδα.Περαστικά στα παιδιά στην Κρήτη.