Author: Theogr ο κηπουρός
•8/03/2009 09:15:00 μ.μ.

Καλό μήνα κατ’ αρχάς. Τα νέα από το μέτωπο είναι, ότι ενώ σήμερα ηταν προγραμματισμένο να βγει ο νεαρός, μια μικρή πρωινή αδιαθεσία μας οδήγησε σε μια 5ωρη μαραθώνια επανάληψη κάποιον εξετάσεων και αναβολή της εξόδου από το νοσοκομείο. Αποτελέσματα και νεώτερα θα έχουμε αύριο. Να μην επαναλάβω πράγματα που μοιάζουν κοινότοπα μπροστά σε τόσο ενδιαφέρον – ευχαριστίες κ.λπ.Ήθελα να γράψω όμως κάτι. Ήδη αρκετοί φίλοι έχετε πάρει το banner Thanks for taking care (επειδή νοιάζεσαι).



Photobucket


Σε κάποιους δεν έχω προλάβει να το στείλω. Για αυτό θα βάλω τον κωδικό εδώ και τους παρακαλώ αν θέλουν να τον πάρουν. Για να προλάβω τις διαμαρτυρίες σας να πω ότι ξέρω πως το ενδιαφέρον σας είναι από καρδιάς και δεν χρειάζεται ανταμοιβή. Όμως αυτό είναι τo δικό μου μικρό ευχαριστώ στην blogοσφαιρα γενικότερα και είναι και αυτό από καρδιάς. Μπορείτε ή να το βάλετε στο blog σας ή να το χαρίσετε με την σειρά σας αλλού. Να είστε καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας.



Υ.Γ. αν το χαρίσετε κάπου βάλτε το URL το δικό σας σβήνοντας ότι είναι κόκκινο.

Υ.Γ. 2 Προσπάθησα να αναρτήσω τον κώδικα αλλά κάθε φορά γινόταν banner. Έτσι αν τον θέλετε στείλτε μου ένα email με θέμα: Κωδικός βραβείου και θα σας τον στείλω. Λογω του τρεξίματος μπορεί να αργήσω λίγο αλλά θα σας απαντήσω οπωσδήποτε.


Υ.Γ.3 (που να περισσέψει μυαλό, ότι είχαμε τέλος πάντων). Ευχαριστώ την Μαρία Νεφέλη για το βραβείο. Θα το στολίσω μόλις μπορέσω.
This entry was posted on 8/03/2009 09:15:00 μ.μ. and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.