Author: Theogr ο κηπουρός
•7/24/2008 02:08:00 μ.μ.

Δεν είναι πολύς καιρός που κάποιοι από εμάς βρήκαν ένα όμορφο πρωινό τα blog τους κλειστά χωρίς να μας ενημερώσει κανείς. Επίσημη δικαιολογία ιός.
Υπάρχει όμως ένας χειρότερος "ιός" όπως αποκαλύπτει σήμερα << το ποντίκι >> και ακούει στο όνομα Μανώλης Μαυρομάτης. Και κάνει την ίδια δουλειά με τον προηγούμενο, προσπαθεί να κλείσει τα blog. Ας είμαστε λίγο σε επιφυλακή και λίγο υποψιασμένοι. Απ’ ότι φαίνεται μάλλον φοβούνται τα φτερά που ανοίχτηκαν και προσπαθούν να τα ψαλιδίσουν. Άραγε μας περιμένουν και άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις αυτό το καλοκαίρι;
|
This entry was posted on 7/24/2008 02:08:00 μ.μ. and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

16 Nεα λουλουδάκια:

On 24 Ιουλίου 2008 στις 2:53 μ.μ. , kwstask είπε...

Καλημερα ΤΕΟ(οπως Ταμειο Εθνικης Οδοποιηας?Χι,χι,χι!Σε πειραζω!)Απο την πρωτη μερα το ειχα πει!ΚΑΠΟΙΟΙ Μ@*#&@Σ Ενοχλουνται με αυτα που γραφουμε στα μπλογκ μας και τα "κλεινουν".ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ:ΕΝΑ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ 100 ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ!Μπαρντον εκραγηκα ωσαν το Βεζουβιο αλλα τα ειπα και ξεθυμανα(οχι οριστικα)..Παιδια νομιζω πως επιβαλεται να κατεβουμε στους δρομους διεκδικοντας την θεσπισμενη απο το συνταγμα ελευθερια του λογου,γραπτου και μη η οποια ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του καθενος μας,blogger,wordpressa και μη!ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ!!!

 
On 24 Ιουλίου 2008 στις 6:55 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Για σου Κώστα. Το σωστό είναι T H E O. Μάλλον θα πρέπει να βρούμε το αρχικό από το Η.
Νομίζω ότι πρέπει να το παρακολουθούμε το θέμα. Δεν είναι τυχαιο πως ότι σκ.... θέλουν να κάνουν το κάνουν καλοκαίρι. Δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος λείπει αυτή την εποχή. Ας ενημερώσουμε την blogoσφαιρα, για το τι γίνεται. Και βασικά δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό να διαδηλώσουμε. Δεν το θεωρώ σωστό να ζητάμε από τον κόσμο να κατέβει στους δρόμους έτσι. Έχω μια ιδέα άλλα θα στην στείλω με email.

 
On 24 Ιουλίου 2008 στις 8:21 μ.μ. , kwstask είπε...

Oκ,theo.Θα περιμενω mail.To mail ειναι: gatoylis1981@yahoo.gr Θα περιμενω φιλε.

 
On 25 Ιουλίου 2008 στις 4:29 μ.μ. , BUTTERFLY είπε...

Τεο καλε μου! Λες να εχει καποα σχεση και με διαφορα σχολια που αφηνε καποιος στα μπλογκ, που εκαναν μπαμ οτι ειναι υποπτα; Που παρεπεμπαν σε κατι περιεργα λινκ και λεγαν κατι του στυλ, "μου αρεσει το μπλογκ σου, θελω να μιλαμε, μπες στο λινκ"; Παντως η μπλογκοσφαιρα εχει θορυβησει πολλους και ειλικρινα το θεωρω τοσο χαζο! Λες και χρειαζομαστε τα μπλογκ για να διακηρυξουμε οτι εχουμε βαρεθει να μας δουλευουν ψιλο γαζι και θελουμε να αλλαξουμε τη ζωη μας! Μια βολτα απο καφετεριες, μπαρακια και ταβερνουλες να κανουν, θα ακουσουν τι συζηταει ο κοσμος!

 
On 25 Ιουλίου 2008 στις 6:21 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Πάντα όταν κάποιοι βλέπουν ότι υπάρχει κάτι που έχει δύναμη και κόσμο από πίσω από την μια θορυβούνται και από την άλλη θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν. Ας εχουμε τον νου μας για να δούμε τι ακριβώς γίνεται και βλέπουμε στην πορεία.

 
On 25 Ιουλίου 2008 στις 8:21 μ.μ. , Skouliki είπε...

προς το παρον εχω μεινει να διαβαζω για ολη αυτην την ιστορια απο την οποια μια σωστη και λογικη απαντηση του γιατι εκλεισαν τα μπλογκς των παιδιων ακομα δεν διαβασα ..

ο καθενας οτι του καβλωσει κανει σε αυτην την χωρα πια ελεος..

στα παιδια που ειχαν μπλογκ και εκλεισαν ετσι ξαφνικα τα φιλια μου

 
On 26 Ιουλίου 2008 στις 8:13 π.μ. , faraona είπε...

Δεν μπορω να μπω στην παραπομπη που εχεις για να διαβασω.Ευχαριστω πολυ παντως για την ενημερωση.
Καλο Σαββατοκυριακο.

 
On 26 Ιουλίου 2008 στις 9:07 π.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

-> skouliki εγώ δεν πήρα καν απάντηση. Η φύρδην –μιγδην όμως πήρε μια τεράστια απάντηση που λέει ότι είναι ιός και ότι έφταιγε η yellas η οποία και έκλεισε.
-> faraona και για όποιoν δεν μπορεί να μπεί η διεύθυνση είναι
http://www.topontiki.gr/Pontiki/index.php?option=com_content&task=view&id=3193&Itemid=54.
Ίσως να χρειαστεί να κάνετε κωδικοποίηση στα Ελληνικά Windows.

 
On 27 Ιουλίου 2008 στις 6:47 μ.μ. , Κόκκινη Ομπρέλα είπε...

Καλέ μου φίλε,
να είσαι καλά που μας ενημερώνεις!
Κι όπως το είπες, έτοιμοι για ψαλλίδισμα, κάποιοι δυστυχώς δεν μπορούν να ανεχτούν ούτε την ελευθερία, ούτε την ομορφιά!
Καλό απόγευμα!

 
On 27 Ιουλίου 2008 στις 8:26 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

κόκκινη ομπρέλα έτσι είναι. Που να διαβάσατε και το άρθρο που αναφέρεται στα blog θα φρίξετε. Προσπαθώ να το ανεβάσω άλλα δεν έχω σκάνερ. Θα δω πως θα το κάνω. Καλό απόγευμα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

 
On 27 Ιουλίου 2008 στις 9:52 μ.μ. , τo τέρας της «αμάθειας» είπε...

Ότι θα "έστηνα" εγώ (και πολλοί άλλοι σαν εμένα) ένα blog για ψυχαγωγία κι αυτό θα ενοχλούσε κάποιους ούτε που θα το φανταζόμουν...!

 
On 27 Ιουλίου 2008 στις 10:25 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Δεν ενοχλεί αγαπητό τέρας φοβίζει. Βλέπεις γίναμε πολλοί και όπως να το κάνεις είμαστε μια δύναμη υπολογίσιμη. Και αυτό δεν αρέσει σε όσους θέλουν να ελέγχουν τον κόσμο για δικό τους συμφέρον. Να έχουμε μια καλή εβδομάδα, μάλλον καλύτερη από αυτή που πέρασε.

 
On 28 Ιουλίου 2008 στις 10:46 π.μ. , Artanis είπε...

Μα καλά, ιος έπεσε στα μπλογκ; Τί γίνεται εδώ, βρε παιδιά, στο μάτι μας βάλανε;
Ψυχραιμία φίλε μου, ψυχραιμία...
(Κι εγώ δηλαδή που περιμένω εδώ και 2 εβδομάδες, σύνδεση από την Τελλάς, αναμένεται να έχω τα ίδια προβλήματα;)

 
On 28 Ιουλίου 2008 στις 11:04 π.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Δεν ξέρω αν μας βάλανε στο μάτι, χέρι προσπαθούν να μας βάλουν οπωσδήποτε. Καλώς ήρθες στον κήπο και καλή εβδομάδα.

 
On 28 Ιουλίου 2008 στις 1:57 μ.μ. , Kwlogria είπε...

Τι λες τώρα;!!! Πρώτη φορά το ακούω!! Με ποιο δικαίωμα;; Και μιλάμε για δημοκρατία και ελευθερία της έκφρασης!! Ανεπίτρεπτο!!

 
On 28 Ιουλίου 2008 στις 8:53 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Και αυτό δεν είναι τίποτα. Διάβασες το «μπλοκ στα blog»; Θα φρίξεις!!!