Author: Theogr ο κηπουρός
•7/09/2008 12:06:00 π.μ.
Το κείμενο είναι ένα ευχαριστώ στους πάνω από 3900 φίλους που πέρασαν από τον προηγούμενο κήπο.


Πάρε με στο..
Όχι μην με πάρεις καλύτερα γιατί στην καλύτερη θα στο κλείσω στην χειρότερη θα σε βρίσω.Όχι δεν θέλω άλλη κάρτα. Και αυτές που είχα τις ακύρωσα γιατί τις χρεωστάνε και τα εγγόνια μου , δεν θέλω να κερδίσω βιβλιοθήκη, έχω και όχι δεν ξέρω πια είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας. Και ναι τι σε νοιάζει με μπύρα λούζομαι άντε που θα μου πεις ότι σε κοροϊδεύω. Ξέρεις τι ώρα είναι 3 το μεσημέρι ξέρεις τι δουλειά κάνω; Φούρναρης και σηκώνομαι κάθε μέρα στις 4 το πρωί. Όχι δεν σε νοιάζει, το μεσημέρι κοιμάται και ξεκουράζετε ο κόσμος. Το ψωμάκι σου το θέλεις τον μεσημεριανό ύπνο μου τον στερείς.Γι αυτό σου λέω μην με πάρεις. Που με παίρνεις και με απόκρυψη και δεν μπορώ να σου κάνω ότι έκανα στον γείτονα μου. Που δοκίμαζε το καινούργιο του ηχοσυστημα μεσοβδόμαδα η μεσημεριάτικα η μέχρι αργά την νύχτα. Δυο φόρες τον πήρα τηλ. Να του ζητήσω να μου δανείσει τα cd του, τρίτη δεν το ξανάβαλε, γιατί δεν ξέρω μήπως επειδή τον έπαιρνα την ώρα που πήγαινα για δουλειά. Η μόλις είπα στην κύρια τάδε ότι καταγράφω την συνομιλία για να κάνω μήνυση για διατάραξη το ‘κλεισε και δεν ξαναπήρε.Και την ψυχική οδύνη ποιος θα την πληρώσει που πεταγόμουν γιατί έβλεπα το τηλ. να με στραγγαλίζει με το καλώδιο του. Πάρε ασύρματο τώρα το βλέπω να χορεύει στο στήθος μου και να με χαστουκίζει φωνάζοντας ξύπνα βλάκα. Δεν θέλω να το κλείσω επειδή δηλ. δεν με σέβονται να μην μπορεί να με βρει και κάποιος που με χρειάζεται πραγματικά;Γι’ αυτό σου λέω πλασιέ μην με πάρεις. Δεν έχω άλλη υπομονή και.....Ντριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν!!!!!!
|
This entry was posted on 7/09/2008 12:06:00 π.μ. and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

13 Nεα λουλουδάκια:

On 9 Ιουλίου 2008 στις 9:34 π.μ. , ------ είπε...

Καλημερα!!!!Για εξηγησέ μου τι έγινε και κλείσανε τα blogs και μαζι το δικό σου...έτσι ξαφνικά;;χωρις εξηγηση;;;;υποπτεύεσαι καποιο λόγο;;;
Τα widgets τί είναι;;;
Και αν δεν έχεις αντίρηση να διαβάσω το βράδυ τη σημερινή σου ανάρτηση για τα τηλεφωνήματα των πλασιέ;;;;
Αν ναι είμαστε οκ αν όχι δεν πειράζει άλλη φορά...χάρηκα πολύ
Νανά Τσούμα ΝΕΤ 105,8

 
On 9 Ιουλίου 2008 στις 11:09 π.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

nana καλώς όρισες στην παρέα. Σου έστειλα email για τα ερωτήματα που έβαλες. Τιμή μου να ακουστεί το κείμενο μου στην εκπομπή σου. Καλή σου μέρα και θα τα λέμε.

 
On 9 Ιουλίου 2008 στις 3:34 μ.μ. , LAMBROS είπε...

Γειά σου Θόδωρα !
Τι κάνεις; Γύρισα σήμερα από ταξίδι και είδα την κατάσταση ... χάλια μιλάμε ... τέλος πάντον θα σε πάρω αύριο τηλέφωνο να τα πούμε καλύτερα ...
Λάμπρος
ΥΓ. Συγνώμη ρε φίλε αλλά πνίγομαι στη δουλειά και δεν βρήκα χρόνο να σε πάρω ...

 
On 9 Ιουλίου 2008 στις 4:03 μ.μ. , Ανώνυμος είπε...

Μπήκα στης Νανάς διάβασα το σχόλιό σου και ακολούθησα τα β'ηματά της... Και λες και το ήξερες ότι με πήραν πριν λίγο με απόκρυψη... Όπως πάντα... Το σηλωσα αγανακτισμένος... Μόνο που δεν έβγαλα άχνα... Ούτε αυτή μίλησε... Αποσυντονίστηκε... Το έκλεισα... Πήρε άλλες δυο φορές και την απέρριψα... Ήταν 15:40.... Λες να έπιανε η "καταγραφή συνομιλίας";;;

 
On 9 Ιουλίου 2008 στις 4:30 μ.μ. , ------ είπε...

Ναι ναι Σπυράκο μου μόλις με πήραν κι εμένα από τα Body Line Χαλανδρίου...θα είναι η δέκατη φορά που με τρελαινει στις προσφορες η χριστιανή...δωρεάν λιπομέτρηση,δωρεάν spa, δωρεάν περιποίηση προσώπου, δωρεάν η πρώτη επίσκεψη στο πρόγραμμα λιποδιάλυσης...με έχει πεθάνει...εντάξει τη δουλειά της κάνει η καημένη και προαπάθει να βγάλει κανένα ευρώ αλλά.....
ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ της είπα
ΔΕ ΘΕΛΩ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ!!!!

 
On 9 Ιουλίου 2008 στις 10:27 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Λάμπρο μην στενοχωριέσαι θα τον ξαναστήσουμε τον κήπο. Δεν πειράζει που δεν πήρες τηλ. Όλοι έχουμε δουλειές κατανοητό και αποδεκτό. Καμία σκέψη τι άλλο να βάλουμε στον κήπο; Ακούω την Νανά και μόλις αναφέρθηκε στον Ψαρότοπο. Άλλα μεγαλεία ο Λάμπρος.

 
On 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Drmakspy, ακούς για λίγο αυτά που σου λέει. Είστε η/ο κυρία/ος μάλιστα και παίρνετε από ωραία. Να σας πληροφορήσω ότι το τηλ. καταγράφεται και σκοπεύω να υποβάλλω μήνυση σε σας και την εταιρία για διατάραξη οικογενειακής γαλήνης και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Από την συγκεκριμένη τράπεζα δεν με ξαναπήρανε.

 
On 9 Ιουλίου 2008 στις 10:39 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

νανα θέλω βιβλίοοοοο. Και τα τηλ. πιο σιγά δεν προλαβαίνουμε να τα σημειώσουμε.

 
On 10 Ιουλίου 2008 στις 12:48 π.μ. , Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο το κείμενο!!

 
On 10 Ιουλίου 2008 στις 9:35 π.μ. , manetarius είπε...

Να 'μαι κι εγώ στον κήπο!!
Πέρασα να μυρίσα κανα τριανταφυλάκι κι έπεσα πάνω στον πλασιέ..έφυγα άρον άρον μη μου πουλήσει καμιά κάρτα και τρέχω ακόμα...!!!

 
On 10 Ιουλίου 2008 στις 11:18 π.μ. , Sideras είπε...

Κηπουρέ σε χαιρετώ. Και με μια ζωγραφιά. Πάντως την παρέα εσύ και η Μαρία την εγκαταλείψατε λίγο ,παρατήρησα. Ωραία ανάρτηση αλήθεια. Πλασιέ ε : )))). Εμ τι να πεις άνθρωποι είναι και αυτοί. Αυτοί που μου την δίνουν είναι οι δημοσκοπείς. Οι στατιστικές. Ξέρεις έχουνε ένα χαλάκι από πάνω με γλυκύτατες ερωτήσεις. Για παράδειγμα ,κάνουμε μια έρευνα για τα απορρυπαντικά, Ποια συνήθως χρησιμοποιείτε; Και αφού έδωσες πριν και πλήρη περιγραφή του εαυτού σου ξεκινούν κάπου στην μέση οι ερωτήσεις που έχουν άμεση δράση με τα απορρυπαντικά. Ποια είναι η οικονομική σας κατάσταση; Με ποιο κόμμα είστε; Και πάει λέγοντας ,φωτογραφία και ταυτότητα ξεχνάνε να ζητήσουν .

Όπως και να έχει με γεια ο καινούργιος κήπος ,φύτεψε και χρυσάνθεμα. Και πραγματικά με λύπησε το γεγονός ότι χάθηκε ο πρώτος κήπος. Είχα φυτέψει και ‘γώ εκεί στον χώρο των φιλοξενούμενων μερικά σχόλιολούλουδα για τις ομορφιές του κήπου σου.

Σιδερένια καλημέρα.

 
On 11 Ιουλίου 2008 στις 5:43 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

->Akon μας ξαναβρήκες. Καλώς όρισες φίλε
->manetarius μην φοβάσαι σε αυτό τον κήπο δεν πατάει πλασιέ. Έχει ένα κηπουρό που δαγκώνει! Να μας ξαναρθείς.

 
On 11 Ιουλίου 2008 στις 5:45 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

σιδερά φίλε εδώ είμαστε δίπλα σας. Απλά ξέρεις από προσωπική πείρα πως μετά από μια άδεια μένουν πράγματα πίσω. Άσε το στήσιμο ενός νέου blog πόσο χρόνο τρώει. Φαντάσου μόνο όλους τους φίλους που έχουν σαν link τον παλιό κήπο και πρέπει να ενημερωθούν να αλλάξουν διεύθυνση. Ε να μην κάνω και κάνα μπανάκι; Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ που είσαι εδώ.