Author: Theogr ο κηπουρός
•7/10/2008 02:18:00 μ.μ.

Ο ψαρότοπος, το μανιτάρι και ο κήπος είχαν εχθές την τιμητική τους. Η Νανά Τσούμα από την συχνότητα της ΝΕΤ 105,8 και από την εκπομπή της κάτω από το κιόσκι με πολύ χιούμορ και δροσερή διάθεση έκανε αναφορά στα συγκεκριμένα ιστολογία διαβάζοντας κάποιες αναρτήσεις άλλα και συνταγή για τονοκεφτέδες. Αυτό που μου έμεινε ηταν το κέφι που έβαλε στο πρόγραμμα της που μαζί με της ωραίες μουσικές γέφυρες σε έπαιρνε μαζί του. Το δίωρο 10- 12 πέρασε γρήγορα και αν ξενυχτάτε στον Η/Υ είναι μια καλή παρέα (εγώ μάλιστα την άκουγα μέσω Ιντερνέτ). Α ναι έχει και blog με το ίδιο όνομα. Ευχαριστούμε Νανά και συνέχισε έτσι.
|
This entry was posted on 7/10/2008 02:18:00 μ.μ. and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Nεα λουλουδάκια:

On 10 Ιουλίου 2008 στις 8:21 μ.μ. , Maria Tzirita είπε...

Γειά σου Θοδωρή! Ναι, είμαι εγώ η εξαφανισμένη - μη με παρεξηγείς! Σου είχα πει πως το καλοκαίρι είναι δύσκολη εποχή... Μ'αρέσει καλύτερα αυτός σου ο κήπος, οπότε κάθε εμπόδιο για καλό - δες το θετικά! Από αύριο θα λείψω για 10 μέρες και μετά θα ξαναφύγω στις 8/8. Θα τα λέμε αραιά και που, όποτε προλαβαίνω, αλλά από Σεπτέμβρη θα μπλογκάρω μανιωδώς και θα έχω κι ενεργή συμμετοχή στο "Ταξιδεύοντας", που πραγματικά το έχεις φτιάξει πολύ όμορφο κι έχεις συγκεντρώσει τα καλύτερα παιδιά εκεί!
Πολλά φιλιά στη Γεωργία, να περνάτε καλά και καλή αντάμωση!

 
On 10 Ιουλίου 2008 στις 11:39 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Καλησπέρα Μαρία. Είμαστε στη περίοδο του φεύγα οπότε η όποιες απουσίες κατανοητές. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ελπίζω μέχρι το Σεπτέμβριο να έχουν πάρει τα blog την οριστική τους μορφή χωρίς άλλα κλεισίματα (δεν θα το αντέξω ξανά). Η Γεωργία σου στέλνει και εκείνη χαιρέτισμα. Δώσε τα δικά μας στον Γιαννο και στην Χριστίνα. Όντος έχουν μαζευτεί τα καλυτέρα παιδιά στα ταξίδια άλλα περιμένω και άλλους. Έχω στείλει και στην Δαφνίδη πρόσκληση. Ενδιαφέρεται, το σκέπτεται, πες και συ καμία καλή κουβέντα. Θα τα λέμε καλό βράδυ.

 
On 11 Ιουλίου 2008 στις 11:33 π.μ. , ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Τη Νανά την e-γνωρίζω από μια παλαιότερη ανάρτησή της και αναφορά στην Ευριπίδου, με τα μπαχαρικά των παιδικών μου και όχι μόνο αναμνήσεων

Δεν ήξερα πως έχει εκπομπή, θα επιδιώξω να την ακροασττώ

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

 
On 11 Ιουλίου 2008 στις 2:34 μ.μ. , Cookie είπε...

Γεια σου Theo!

Βλέπω επέστρεψες ακλόνητος και μ' ένα όμορφο layout :)

Όσο για την εκπομπή... δεν τη γνώριζα αλλά σαφώς ακούω ραδιόφωνο μόνο μέσω ίντερνετ (αλλιώς δεν μπορώ :) ) και θα δω να την πετύχω! Καλό θα μου έκανε λίγο γέλιο...

Καλό απόγευμα :)

 
On 11 Ιουλίου 2008 στις 3:07 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ Για μένα είναι παρήγορο ότι εξακολουθείς να βρίσκεσαι στην blogoσφαιρα. Δεν έχω πάρει απάντηση από την google αλλά - και συγγνώμη για την έκφραση - χέστηκα. Αυτοί θα μας κλείνουν ( προς Θεού όχι ξανά) και μείς θα ανοίγουμε άλλα. Μακάρι να μπορούσα να βρω και τα άλλα παιδιά για να μάθουμε τι κάνανε αυτά με τα blog τους. Όσο για την Νανά άκουσε την και πες μου.

 
On 11 Ιουλίου 2008 στις 3:16 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Clockwork Plum έχω ένα μαρτυριάκο toolbar και μόλις είδα ότι πέρασες για επίσκεψη. Το είπαμε δεν θα πεθάνουμε ποτέ κλπ. Και αν μπεις στην ΝΕΤ 105,8 είναι πολύ εύκολο να την ακούσεις 10-12 ώρα Ελλάδος. Το link για το site τις το είδες φαντάζομαι. Πως πάνε τα πράγματα εκεί πάνω; Δεν θα κατεβείς για διακοπές;

 
On 11 Ιουλίου 2008 στις 9:17 μ.μ. , palalos είπε...

ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ!ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ βLOG!

 
On 11 Ιουλίου 2008 στις 10:26 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Καλώς όρισες στην παρέα μας φίλε. Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.

 
On 12 Ιουλίου 2008 στις 12:29 μ.μ. , ------ είπε...

Καλημερα σου!!!!

 
On 12 Ιουλίου 2008 στις 1:24 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Καλημέρα Νανά. Εύχομαι σε σένα και σε όλους του φίλους ένα καλό Σαββατοκύριακο.

 
On 12 Ιουλίου 2008 στις 6:27 μ.μ. , Cookie είπε...

Theo,
Εδώ όλα καλά (πέραν απ' το ότι είχαμε ένα πολύνεκρο δυστύχημα στην εθνική οδό με κάτι Πολωνούς τουρίστες - νόμιζω το είπανε στις ειδήσεις στην ΕΤ1).

Εγώ κατεβαίνω την άλλη εβδομάδα (μάλλον Τετάρτη :) ). Τι μόνο εσείς θα κάνετε μπάνια; :))

Καλό Σ/Κ!

 
On 14 Ιουλίου 2008 στις 7:57 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Καλές βουτίες.