Author: Theogr ο κηπουρός
•11/19/2008 07:29:00 μ.μ.









Η διάθεση μου δεν είναι καλή. Λίγο τα κατάλοιπα της ίωσης, λίγο το ταξίδι αστραπή στα Τρίκαλα γιατί ο μπαμπάς της κηπουρίνας δεν είναι καθόλου καλά, λίγο που έκανα Κηφισιά – Πειραιά 2 ώρες ήρθε και έδεσε. Είπα να βάλω κάτι ανάλαφρο που βρήκα στην City Addict και μου επέτρεψε να το αναδημοσιεύσω. Άλλωστε υπόκειται και στην δικαιοδοσία μου. Επειδή όμως είμαι και περίεργος για πέστε στον καλό κηπουρό, σας πέτυχε καθόλου; Εμένα πάντως αρκετά.












Ιαν 01 - Ιαν 11 -- Έλατο
Ιαν 12 - Ιαν 24 -- Πτελέα
Ιαν 25 - Φεβ 03 -- Κυπαρίσσι
Φεβ 04 - Φεβ 08 -- Λεύκη
Φεβ 09 - Φεβ 18 -- Κέδρος
Φεβ 19 - Φεβ 28 -- Πεύκο
Μαρ 01 - Μαρ 10 -- Κλαίουσα Ιτιά
Μαρ 11 - Μαρ 20 -- Λεμονιά lime
Μαρ 21 -- Βελανιδιά
Μαρ 22 - Μαρ 31 -- Φουντουκιά
Απρ 01 - Απρ 10 -- Μελία Rowan
Απρ 11 - Απρ 20 -- Σφένδαμος
Απρ 21 - Απρ 30 -- Φιστικιά
Μαί 01 - Μαι 14 -- Λεύκη
Μαι 15 - Μαι 24 -- Καστανιά
Μαι 25 - Ιουν 03 -- Απολιθωμένο
Ιουν 04 - Ιουν 13 -- Γαύρος
Ιουν 14 - Ιουν 23 -- Συκιά
Ιουν 24 -- Σημύδα
Ιουν 25 - Ιουλ 04 -- Μηλιά
Ιουλ 05 - Ιουλ 14 -- Έλατο
Ιουλ 15 - Ιουλ 25 -- Πτελέα
Ιουλ 26 - Αυγ 04 -- Κυπαρίσσι
Αυγ 05 - Αυγ 13 -- Λεύκη
Αυγ 14 - Αυγ 23 -- Κέδρος
Αυγ 24 - Σεπ 02 -- Πεύκο
Σεπ 03 - Σεπ 12 -- Κλαίουσα Ιτιά
Σεπ 13 - Σεπ 22 -- Λεμονιά lime
Σεπ 23 -- Ελιά
Σεπ 24 - Οκτ 03 -- Φουντουκιά
Οκτ 04 - Οκτ 13 -- Μελιά Rowan
Οκτ 14 - Οκτ 23 -- Σφένδαμος
Οκτ 24 - Νοε 11 -- Φιστικιά
Νοε 12 - Νοε 21 -- Καστανιά
Νοε 22 - Δεκ 01 -- Απολιθωμένο
Δεκ 02 - Δεκ 11 -- Γαύρος
Δεκ 12 - Δεκ 21 -- Συκιά
Δεκ 22 -- Οξιά
Δεκ 23 - Δεκ 31 -- Μηλιά

ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ (Γενναίος)
απότομη φύση, γενναίος, δυνατός, άκαμπτος, ανεξάρτητος, ευαίσθητος, δεν του αρέσουν οι αλλαγές, κρατάει τα πόδια του στο έδαφος, άνθρωπος της δράσης.

ΓΑΥΡΟΣ (Καλή γεύση)
της ψυχρής ομορφιάς, νοιάζεται για την εμφάνισή του και την κατάστασή του, καλή γεύση, δεν είναι εγωιστής, κάνει την ζωή όσο πιο άνετη μπορεί να γίνει, καθοδηγεί μία λογική και πειθαρχημένη ζωή, ψάχνει για ευγένεια και αναγνώριση σε έναν αισθηματικό σύντροφο, ονειρεύεται ασυνήθιστους εραστές, είναι σπανίως χαρούμενος με τα αισθήματά του, δυσπιστεί τους περισσότερους ανθρώπους, δεν είναι ποτέ σίγουρος για τις αποφάσεις του, πολύ ευσυνείδητος.

ΕΛΑΤΟ (Μυστήριος)
εκπληκτική γεύση, αξιοπρέπεια, σοφιστικέ, αγαπάει οτιδήποτε ωραίο, μελαγχολικός, πεισματάρης, τείνει στον εγωισμό αλλά νοιάζεται για τους κοντινούς του, κάπως μετριόφρων, πολύ φιλόδοξος, ταλαντούχος, επιμελής, αδιαφιλονίκητος εραστής, πολλούς φίλους, πολλούς εχθρούς, πολύ αξιόπιστος.

ΕΛΙΑ (Σοφός)
αγαπάει τον ήλιο, ζεστά και ευγενικά αισθήματα, λογικός, ισορροπημένος, αποφεύγει τις επιθέσεις και την βία, ανεχτικός, εύθυμος, ήρεμος, πολύ καλή αίσθηση της δικαιοσύνης, ευαίσθητος, ευσυγκίνητος, ελεύθερος από ζήλια, αγαπάει το διάβασμα και την παρέα των σοφιστικέ ανθρώπων.

ΚΑΣΤΑΝΙΑ (Ειλικρίνεια)
ασυνήθιστης ομορφιάς, δεν θέλει να εντυπωσιάζει, πολύ καλά αναπτυγμένη αίσθηση δικαιοσύνης, ζωντανός, ενδιαφέρων, ένας γεννημένος διπλωμάτης, αλλά ερεθίζεται εύκολα και ευαίσθητος στην παρέα, συχνά λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης, μερικές φορές ενεργεί με υπεροχή, νιώθει μη κατανοητός, αγαπάει μόνο μία φορά, έχει δυσκολίες στην εύρεση συντρόφου.

ΚΕΔΡΟΣ (Πεποίθηση)
σπάνιας ομορφιάς, ξέρει πώς να προσαρμόζεται, του αρέσει η πολυτέλεια, της καλής υγείας, ούτε κατά διάνοια ντροπαλός, τείνει να περιφρονεί τους άλλους, αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, ανυπόμονος, του αρέσει να εντυπωσιάζει τους άλλους, πολλά ταλέντα, επιμελής, υγιεινή αισιοδοξία, περιμένει για την μία αληθινή αγάπη, ικανός να παίρνει γρήγορες αποφάσεις.
ΚΛΑΙΟΥΣΑ ΙΤΙΑ (Μελαγχολία)
ωραίος αλλά γεμάτος μελαγχολία, ελκυστικός, πολύ ευσυγκίνητος, αγαπάει οτιδήποτε ωραίο και γευστικό, αγαπάει τα ταξίδια, ονειροπόλος, ακούραστος, ιδιότροπος, ειλικρινής, μπορεί να επηρεαστεί αλλά δεν είναι εύκολος για συμβίωση, απαιτητικός, καλή διαίσθηση, υποφέρει στην αγάπη αλλά βρίσκει μερικές φορές έναν σύντροφο άγκυρα.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ (Πιστότητα)
δυνατός, μυώδης, προσαρμοστικός, παίρνει ότι έχει η ζωή να δώσει, ικανοποιημένος, αισιόδοξος, ποθεί λεφτά και αναγνώριση, μισεί την μοναξιά, παθιασμένος εραστής που δεν μπορεί να ικανοποιηθεί, πιστός, ευέξαπτος, απείθαρχος, σχολαστικός, και αδιάφορος.

ΛΕΜΟΝΙΑ LIME (Αμφιβολία)
δέχεται ότι σερβίρει η ζωή με έναν σύνθετο τρόπο, μισεί τους τσακωμούς, το στρες και τον μόχθο, δεν του αρέσει η τεμπελιά και η αργία, μαλακός και εύκαμπτος , κάνει θυσίες για τους φίλους, πολλά ταλέντα αλλά όχι αρκετά επίμονος για να τα κάνει να ανθίσουν, συχνά γκρινιάζει και παραπονιέται, πολύ ζηλιάρης αλλά πιστός.

ΛΕΥΚΗ (Αβέβαιος)
μοιάζει πολύ διακοσμητικός, όχι πολύ αυτοπεποίθηση, γενναίος μόνο εάν είναι απαραίτητο, χρειάζεται καλή διάθεση και ευχάριστο περίγυρο, πολύ επιλεκτικός, συχνά μοναχικός, μεγάλη έχθρα, καλλιτεχνική φύση, καλός οργανωτής, τείνει στην φιλοσοφία, αξιόπιστος σε κάθε κατάσταση, παίρνει την συνεργασία πολύ σοβαρά.

ΜΕΛIΑ ROWAN (Ευαισθησία)
γεμάτος από γοητεία, εύθυμος, προικισμένος, χωρίς εγωισμό, του αρέσει να τραβάει την προσοχή, αγαπάει την ζωή, κίνηση, ανησυχία, και ακόμα περιπλοκή, είναι συγχρόνως εξαρτημένος και ανεξάρτητος, καλή γεύση, καλλιτεχνικός, φλογερός, αισθηματικός, καλή παρέα, αλλά δεν συγχωρεί.

ΜΕΛΙΑ-ΣΤΑΚΤΗΣ (Φιλόδοξος)
ασυνήθιστα ελκυστικός, κεφάτος, παρορμητικός, απαιτητικός, δεν νοιάζεται για κριτική, φιλόδοξος, έξυπνος, ταλαντούχος, του αρέσει να παίζει με την φωτιά, μπορεί να γίνει εγωιστής, πολύ αξιόπιστος και αντάξιος εμπιστοσύνης, πιστός και φρόνιμος εραστής, μερικές φορές το μυαλό εξουσιάζει την καρδιά, αλλά παίρνει την συνεργασία στα πολύ σοβαρά.

ΜΗΛΙΑ (Αγάπη)
ελαφριάς στήριξης, πολύ γοητεία, εμφάνιση και έλξη, ευχάριστη αύρα, ερωτότροπος, περιπετειώδης, ευαίσθητος, πάντα ερωτευμένος, θέλει να αγαπάει και να αγαπιέται, πιστός και τρυφερός σύντροφος, πολύ γενναιόδωρος, επιστημονικά ταλέντα, ζει για το σήμερα, ένας ελεύθερος από έγνοιες φιλόσοφος με φαντασία..

ΟΞΙΑ (Δημιουργός)
έχει καλή γεύση, νοιάζεται για την εμφάνισή του, υλιστής, καλή οργάνωση της ζωής και της καριέρας, οικονομικός, καλός ηγέτης, δεν παίρνει μη απαραίτητα ρίσκα, λογικός, θαυμάσια ισόβια συντροφιά, τρελαίνεται να κρατιέται σε φόρμα (δίαιτες, σπορ, κλπ.)

ΠΕΥΚΟ (Σχολαστικός)
αγαπάει την ευχάριστη παρέα, πολύ απότομος, ξέρει πώς να κάνει την ζωή άνετη, πολύ δραστήριος, φυσικός, καλή παρέα, αλλά σπάνια φιλικός, ερωτεύεται εύκολα αλλά το πάθος του σβήνει γρήγορα, εγκαταλείπει εύκολα, όλα τον απογοητεύουν μέχρι να βρει το ιδανικό του, άξιος εμπιστοσύνης, πρακτικός.

ΠΤΕΛΕΑ (Γενναιόφρων)
ευχάριστη όψη, γουστόζικα ρούχα, δυνατές απαιτήσεις, τείνει να μην ξεχνάει λάθη, εύθυμος, του αρέσει να οδηγεί αλλά όχι να υπακούει, ειλικρινής και πιστός σύντροφος, του αρέσει να παίρνει αποφάσεις για άλλους, γενναιόφρων, γενναιόδωρος, καλή αίσθηση του χιούμορ, πρακτικός.

ΣΗΜΥΔΑ (Έμπνευση)
ζωντανός, ελκυστικός, κομψός, φιλικός, απαιτητικός, μετριόφρων, δεν του αρέσει τίποτα το υπερβολικό, απεχθάνεται το χυδαίο, αγαπάει την ζωή στην φύση και στην ηρεμία, όχι πολύ παθιασμένος, γεμάτος από φαντασία, μικρή φιλοδοξία, δημιουργεί μία ήρεμη και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

ΣΥΚΙΑ (Ευαισθησία)
πολύ δυνατός, λιγάκι ισχυρογνώμων, ανεξάρτητος, δεν επιτρέπει αντιφάσεις ή διαφωνίες, αγαπάει την ζωή, την οικογένειά του, τα παιδιά και τα ζώα, λιγάκι κοινωνική πεταλούδα, καλή αίσθηση του χιούμορ, του αρέσει η αδράνεια και η τεμπελιά των πρακτικών ταλέντων και της εξυπνάδας.

ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ (Ανεξάρτητος)
ένα όχι συνηθισμένο άτομο, γεμάτος από φαντασία και γνησιότητα, ντροπαλός και επιφυλακτικός, φιλόδοξος, περήφανος, με αυτοπεποίθηση, πεινασμένος για νέες εμπειρίες, μερικές φορές νευρικός, έχει πολλές πολυπλοκότητες, καλή μνήμη, μαθαίνει εύκολα, μπερδεμένη ερωτική ζωή, ξέρει να εντυπωσιάζει.

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ (Ασυνήθιστος)
γοητευτικός, χωρίς απαιτήσεις, πολύ κατανοητικός, ξέρει πώς να κάνει εντύπωση, ενεργός αγωνιστής για κοινωνικούς σκοπούς, δημοφιλής, μελαγχολικός και παράξενος εραστής, ειλικρινής, και επιεικής σύντροφος, ακριβής αίσθηση δικαιοσύνης.

ΦΥΣΤΙΚΙΑ (Πάθος)
άκαμπτος, περίεργος και γεμάτος αντιθέσεις, συχνά εγωιστής, επιθετικός, αριστοκράτης, πλατύς ορίζοντας, απρόσμενες αντιδράσεις, αυθόρμητος, χωρίς όρια φιλοδοξία, χωρίς ευκαμψία, δύσκολος και ασυνήθιστος σύντροφος, δεν αρέσει πάντα αλλά συχνά θαυμάζεται, πολυμήχανη στρατηγική, πολύ ζηλιάρης και φλογερός, χωρίς συμβιβασμούς.
|
This entry was posted on 11/19/2008 07:29:00 μ.μ. and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

47 Nεα λουλουδάκια:

On 19 Νοεμβρίου 2008 στις 8:37 μ.μ. , Artanis είπε...

Τί είναι αυτό Κηπουρέ μου, μου θυμίζει το κελτικό ζωδιακό κύκλο με τα δέντρα...Αρκετά μέσα έπεσε, ξέρω ποιο είναι το δέντρο γαύρος...Αν υπήρχε πάντως Ίταμος, θα το προτιμούσα...
Όμορφο, ανθεκτικό, θαλερό, και δηλητηριώδες...
Μέσα σε όλα!!!
Χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα!!!
Περαστικά για την ίωση και για τον πεθερό σου...Όσο για την κίνηση με την βροχή, τί να σου πω, ψυχραιμία...
Καλό βράδυ, φιλιά...

 
On 19 Νοεμβρίου 2008 στις 10:27 μ.μ. , City Addict είπε...

Kαλησπέρα.
Καλά, σε όλα μα σε όλα μέσα έπεσε.
Καστανιά.
Ειδικά στο τελευταίο...

Καλό βράδυ :)

 
On 19 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 μ.μ. , κόκκινο μπαλόνι είπε...

ρε σεις.........μάλλον και σε μένα μέσα έπεσε!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

 
On 20 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 π.μ. , lena_zip είπε...

Εγώ ΟΞΙΑ είμαι. Έκτος από το υλιστής, στα υπόλοιπα έπεσε μέσα. Φιλιά πολλά και ελπίζω να ήταν περαστική η ίωση.

 
On 20 Νοεμβρίου 2008 στις 1:52 π.μ. , ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

Λοιπόν, "κλέουσα Ιτιά" κηπουρέ μου.
Δεν θα σου πω αν πέφτει μέσα.

Ωραίο.

Το ήξερα.

vloutis.wordpress.com
vlouis.blogspot.com

 
On 20 Νοεμβρίου 2008 στις 9:38 π.μ. , ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ είπε...

καλημέρα φίλτατε !!

περαστικά !!!!!!

 
On 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:10 π.μ. , irlandos είπε...

Καλημέρα φίλε Κηπουρέ,

Σιδερένιος εύχομαι.
Κουράγιο, σε σένα και την "Κηπουρίνα" για τη αρρώστια του πατέρα της.

Δεν ήξερα ότι έχουν εφεύρει και τέτοιο "αστρολόγιο" ή μάλλον ... "δενδρολόγιο" !!
Όχι, δεν θα σας πω το δικό μου δέντρο, άλλωστε δεν τα πιστεύω αυτά (γενικά όλες τις κατηγοριοποιήσεις, ειδικά μάλιστα όταν βασίζονται σε ζώδια ή άλλα συναφή).

Μία διόρθωση μόνο, αν μου επιτρέπεις:
Μελία και Rowan δεν είναι το ίδιο πράγμα. Η σωστή ελληνική ονομασία για το δέντρο Rowan είναι Σορβιά. Απλώς για να ακριβολογούμε, τίποτα άλλο.

Φιλικά,
Ιρλανδός

 
On 20 Νοεμβρίου 2008 στις 12:02 μ.μ. , ioannis_the_great είπε...

O Σφένδινος Ιώαννης σε χαιρετά . Αφου πρώτα ευχηθούμε περάστικά στον πεθέρο να πω οτι είναι αρκετά κοντά στην ψυχή μου και στα χαρακηριστικά του εαυτού μου.
Τι δέντρο όμως είναι ο Σφένδιμος?

 
On 20 Νοεμβρίου 2008 στις 6:00 μ.μ. , venceremos είπε...

πολυ χαζι το εκανα το δενδρολογιο.
σ εμενα παντως επεσε ακριβως εκτος απο το τελευταιο. συνχωρω παντα, δυστυχως η ευτυχως θα δειξει.....
ευχες για μεγαλυτερα κεφια!!
φιλια καρυστινα

 
On 21 Νοεμβρίου 2008 στις 12:13 μ.μ. , Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα κηπουρέ μου! Εγώ βγήκα φιστικιά. Ομολογώ ότι στα μισά τουλάχιστον έπεσε μέσα. Πόσο μάλλον ότι είμαι περίεργη. Υπάρχει άραγε δημοσιογράφος που να μην έχει αυτό το σαράκι; Ο Κώστας θα το ξέρει καλύτερα. Αλήθεια, σε μια ημερίδα που κάλυψα αυτές τις ημέρες, μαθητές της τρίτης γυμνασίου μου έδωσαν ένα σακουλάκι κομπόστ που έφτιαξαν στο σχολείο τους. Έχω ακούσει ότι είναι εδαφοβελτιωτικό. Έσύ θα γνωρίζεις καλύτερα να με ενημερώσεις. Καλώς σε βρήκα, περαστικά και τα φιλιά μου στην κηπουρίνα.

Ξένια - Ναύπακτος

 
On 21 Νοεμβρίου 2008 στις 12:30 μ.μ. , BUTTERFLY είπε...

Καλημερα! Σε καποια επεσε μεσα, αλλα στα περισσοτερα οχι...Παρολα αυτα, το αξιοπεριεργο ειναι που ειμαι Καστανια...αφου καταγομαι απο την Καστανια Υπατης! Τι σου ειναι αυτες οι συμπτωσεις τελικα!

 
On 21 Νοεμβρίου 2008 στις 12:31 μ.μ. , BUTTERFLY είπε...

Α και περαστικα στον πατερα της κηπουρινας!

 
On 21 Νοεμβρίου 2008 στις 1:11 μ.μ. , ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Καλό σου μεσημέρι και Σ/Κ, από μια....ΦΥΣΤΙΚΙΑ...
;-)))

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

 
On 21 Νοεμβρίου 2008 στις 7:02 μ.μ. , Ανώνυμος είπε...

Φίλε Theorg περαστικά στον πεθερό σου και σε εσένα. Το δενδρολόγιο δεν είχε επιτυχία, άσε που με κατέταξε και στις φιστικιές. Ευτυχώς που γλύτωσα τις συκιές.
Την διαδρομή αυτή την έκανα ανάποδα Πειραιάς Μελίσσια, αλλά πιο έξυπνα από εσένα. Πήγα από εθνική Αθηνών Κορίνθου στα διυλιστήρια και από εκεί μέσω περιφερειακής Αιγάλεω στην Αττική οδό και έκανα μόνο 3 ώρες τρομάρα μου!
Να είσαι καλά gskastro

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 1:16 π.μ. , Ανώνυμος είπε...

Διάβασα το σχόλιο του φίλου μας του Ιρλανδού και με έπιασε κατάθλιψη, πριν αρχίσω να σου γράφω.
Εγώ βγαίνω Μελία Rowan, δηλαδή ακόμα και εκεί με σαμποτάρεις;
Τι είμαι τελικά κύριε Κηπουρέ Μελία, Rowan ή Σορβιά;
Και επειδή έπεσε μέσα σε όλα σχεδόν, εγώ τώρα τι να πιστέψω για τον εαυτό μου; Ποιά είμαι; Πού είμαι; Που πάω;
Και δεν φτάνει αυτό, αλλά έβγαλε και τον άντρα μου φιστικιά! Καταλαβαίνεις;
Ζηλιάρης και φλογερός, χωρίς συμβιβασμούς;
Θα τρελαθώ, ποιόν άνθρωπο παντρεύτηκα Θεέ μου επιτέλους;
Μου δημιούργησες υπαρξιακό δίλλημα και θέλω τουλάχιστον μια βδομάδα για να συνέλθω, οπότε μην περιμένεις τρέξιμο για το πάρτυ...

Χα χα στην έφερα φιλαράκι
Πολύ ωραίο το δεντρολόγιο, να αποκαταστήσεις σε παρακαλώ την τιμή της ύπαρξης μου ως Σερβιά.
Πολλά πολλά φιλάκια

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 π.μ. , Μαργαρίτα είπε...

Πολύ όμορφο καλέ μου κηπουρέ!!!

Εγώ είμαι...Σφένδαμος :) :)
καλό/κακό ποιός ξέρει...

να έχεις ένα υπέροχο σ/κ ***

(και πάλι περαστικά σου:)

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 12:19 μ.μ. , Εύα είπε...

χαρηκα πολυ που σε βρηκα συναδελφε.
Κηπουρος κι εγω...και κλαιουσα ιτια,μου ταιριαζει απολυτα.Λεω να σε επισκεπτομαι συχνα.
Φιλιά...

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 5:44 μ.μ. , eirini είπε...

Δεν θα το 'λεγα! Αν κρίνω από το "καλλιτεχνική φύση" και την φιλοσοφία... αποκλείεται να μιλάει για μένα!
Περαστικά σε όλους!!! Ελπίζω να είσαι καλύτερα!
Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο!!!

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 7:43 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

♥Artanis ♥Ένα παιχνίδι είναι για να μην αφήσω τον κήπο χωρίς ανάρτηση. Σε τέτοιες περιπτώσεις που να την βρεις την ψυχραιμία. Καλό Σ/Κ

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 7:44 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

♥City Addict♥ Είναι και ωραίο δέντρο η Καστανιά. Να είσαι καλά και ευχαριστώ.

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 7:44 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

♥κόκκινο μπαλόνι♥ Πέφτει μέσα σε αρκετά. Το ίδιο συμβαίνει με το κινέζικο ωροσκόπιο. Καλό βράδυ.

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 7:45 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

♥lena_zip ♥ Η ίωση ηταν περαστική άλλα πολύ κολλητική και τις ταλαιπωρίας. Καλό Σ/Κ

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 7:45 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

♣ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ♣ Στις Ιτιές αρέσει και το νερό πολύ. Μήπως είσαι θαλασσινός; Καλό βράδυ

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 7:46 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

♣ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ♣ Να είσαι καλά και ευχαριστώ που περνάς.

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 7:47 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

♣irlandos♣ Σε ευχαριστώ για την διόρθωση και τις ευχές. Αλλοίμονο αν τη ζωή μας την βασίζαμε πάνω στα άστρα. Είμαστε που είμαστε φευγάτοι. Καλό Σ/Κ

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 7:47 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

♣ioannis_the_great♣ Να σου πω πως παρ όλο που υπόκειται στην δικαιοδοσία μου δεν το ξέρω!!!. Ευχαριστώ και καλό Σ/Κ και σε σένα.

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 7:48 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

♥venceremos♥ Ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω. Φιλιά Πειραιώτικα.

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 7:49 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

♥Ξένια Λάμπου♥ Καλώς όρισες στον κήπο. Όντως το κομπόστ είναι εδαφοβελτιωτικό. Ευτυχώς σιγά – σιγά τα σχολεία αποκτούν οικολογική συνείδηση και τα κάνουν κάτι τέτοια. Ξέρω πολλούς που είναι πιο περίεργοι από τους δημοσιογράφους. Καλό βράδυ και να σε βλέπουμε.

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 7:49 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

♥BUTTERFLY♥ Ωραία σύμπτωση όμως. Να είσαι καλά, καλό Σ/Κ

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 7:49 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

♥ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ♥ Να είσαι καλά, καλό Σ/Κ

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 7:50 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

♣gskastro♣ Ευτυχώς δηλ. που δεν έφυγα από την Αττική οδό. Άσχημα είναι τα φιστίκια; Καλό βράδυ.

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 7:51 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

♥mamadalton♥ Που χάθηκες; Ελπίζω να είσαι καλά. Κάνεις αναπληρωματικές ώρες με το μισό πορτοκάλι σου; Μάλλον από δω και πέρα θα πρέπει να τον λες μισό φιστική. Επικοινώνησε αν θες.

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 7:51 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

♥Μαργαρίτα♥ Να είσαι καλά, καλό Σ/Κ και σε σένα

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 7:51 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

♥Εύα♥ Θα χαρώ πολύ να σε βλέπω. Λίγο μπερδεύτηκα με τα blog σου. Να είσαι καλά.

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 7:52 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

♥eirini♥ Καλύτερα είμαι όσο γίνεται δηλ. Καλό Σ/Κ χαιρετισμούς στην αχτίδα.

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 8:59 μ.μ. , ναντυ είπε...

καλησπερα κηπουρε αν και λιγο αργα σου ευχομαιπεραστικα σε σενα και στη κηπουρινα σου.θελω επισης να σου πω οτι μου δημιουργησες υπαρξιακο προβλημα και γω τωρα πρεπει να καθησω να το λυσω γιατιεχω λιγο απολα.αν τα βρω σκουρα θα σου γραψω.

 
On 22 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Καλώς την. Να πω ότι δεν έχεις ανάγκη, τα βγάζεις πέρα μια χαρά. Να δω πότε θα αφήσω σχόλιο στο blog σου!!!. Αν θες να βοηθήσεις στο Παζάρ συγγνώμη bazaar στείλε ένα μήνυμα στην Sally όχι αν θες τσακίσου και κάντο τώρα. Καλό Σ/Κ.

 
On 23 Νοεμβρίου 2008 στις 6:21 μ.μ. , Εύα είπε...

τεο,εκτος απο τζανκι,ολα τ'αλλα λειτουργουν κανονικα.ειδικα η συμμετοχη μου στο aromacooking :-)

 
On 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 π.μ. , Kwlogria είπε...

Δεν τα έχει όλα, δεν τα έχει όλα!!!! Αααα!! Πάλι δε θα μάθω τι σόι άνθρωπος είμαι!!! :))))))))))))))))

 
On 24 Νοεμβρίου 2008 στις 5:01 μ.μ. , βιολιστης στη στεγη είπε...

Αν και πτελέα, και τα δέντρα έχουν ψυχή. Και λυπήθηκα πολύ για τον συνάδελφό σου...
Και περαστικά στον πεθερό φυσικά...
Καλό απόγευμα κηπουρέ μου!

 
On 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:14 μ.μ. , Skouliki είπε...

ναι ναι το ξερω..το ειχα βαλει και εγω παλια...

καλησπερα ...:)

 
On 30 Νοεμβρίου 2008 στις 11:23 μ.μ. , Λινα είπε...

Είμαι μια περήφανη φουντουκιά.
(Μόνο με το επιεικής δεν συμφωνώ..)
Κατά τα άλλα, μέσα έπεσε.

:-)


*Ελπίζω όλα να είναι καλά.:-)

 
On 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 8:45 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Ευα όταν έλεγα ότι μπερδεύτηκα με τα blog δεν ήξερα σε ποιο να μπω. Με καθυστέρηση αυτές οι απαντήσεις. Σόρυ.

 
On 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 8:49 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

kwlogria δεν έχεις ανάγκη σε ξέρουμε εμείς. Πάντως έχει όλους τους μήνες.

 
On 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 8:50 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

βιολιστης στη στεγη ένα καθυστερημένο ευχαριστώ.

 
On 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 8:54 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Είναι γνωστό πως το skouliki τα κάνει όλα πρώτο. Μέχρι τώρα. Γιατί τώρα υπάρχει και ο κηπουρός και τα καλύτερα έρχονται.

 
On 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 8:59 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Λίνα δεν θυμάμαι αν σε καλώς όρισα στον κήπο. Όλα καλά είναι όσο γίνεται δηλ.