Author: Theogr ο κηπουρός
•12/31/2008 12:42:00 π.μ.
Για φετος εννοείται. Κανονικά θα έπρεπε να γράψω απογραφή στην blogoσφαίρα αλλά δεν είμαι εταιρία.Η όπως θα έλεγε φίλη μου Νανά ¨Ας κάνουμε ταμείο¨. Την ευχαριστώ που ηταν η πρώτη που έδωσε δημοσιότητα στο blog.Όμως δεν θα ξεκινήσω από κει. Θα ξεκινήσω από το τέλος και συγκεκριμένα από 3 blog που έκλεισαν η τα έκλεισαν τώρα πρόσφατα. Μιλάω φυσικά για το blog του φίλου μας του jk in your life που κάποιος αχαρακτήριστος του διέγραψε το blog με το έτσι θέλω. Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο blog του Νίκου και εδώ το καινούργιο του blog . Αυτό που μου άρεσε σε αυτή την περίπτωση ηταν το ενδιαφέρον που έδειξαν οι φίλοι, και το κουράγιο του να ανοίξει άμεσα καινούργιο. Ένα άλλο blog που έκλεισε κάτω από ψυχολογική βία, ναι σωστά διαβάσατε, είναι μιας φίλης που σπουδάζει στο εξωτερικό. Λεπτομέρειες θα βρείτε στον φίλο gskastro Και ένα τρίτο που έκλεισε είναι του φίλου ΝικοςΚ, για λογους που δεν θέλησε να μοιραστεί μαζί μας. Λυπήθηκα επίσης όταν ο τετράποδος έκλεισε το blog του. Για κάποιο διάστημα έγραφε επίσης στα Άσπρα κοχύλια μετέπειτα κόκκινα ρόδια.

Μια φίλη που θα μας λείψει είναι και η Artanis. Ελπίζω να μην κλείσει το blog της, φεύγει από όμως την Ελλάδα και πλέον θα κάνει Χριστούγεννα με μαγιό. Βεβαία δεν είναι η μόνη που θα ζει στο εξωτερικό. Ιδιαιτέρα αυτές τις μέρες οι σκέψη μας βρίσκεται στους ανθρώπους που βρίσκονται εκτός Ελλάδος. Καποια που ανακάλυψα είναι η Συμελα Μελετλιδου ο κωστας βρακας, ο molemou, ο vad, η mata


Η χρονιά που πέρασε είχε και την αυθαιρεσία της Google που έκλεισε κάποια blog μεταξύ αυτών της γλαρένιας, αλλά και του κηπουρού. Ας είναι ευκαιρία ηταν να φτιάξουμε καλύτερα. επίσης να πω ότι άνοιξαν πολλά και αξιόλογα blog την χρονιά που μας πέρασε. Εύχομαι αυτός ο τρόπος έκφρασης να μην είναι μια μόδα που θα περάσει.
Προσπάθησα αυτές της γιορτές να αφήσω σε όσα περισσότερα μπορούσα τις ευχές μου ( μετά τα 160 σταμάτησα να μετράω.) Αν άφησα κάποιον επισκέπτη του κήπου απ’ έξω συγγνώμη δεν έγινε εξεπίτηδες. Διάβασα πολλές και καλές αναρτήσεις. Εμένα προσωπικά μου άρεσε και με συγκίνησε βαθειά η ανάρτηση της Κόκκινης ομπρέλας. Να ‘ναι καλά που με ξεκούνισε. Επίσης θα ήθελα να κάνω μια αναφορά σε ένα blog που κατόρθωσε μέσα σε λίγο καιρό όχι μόνο να γίνει δημοφιλές, αλλά και να βοηθήσει ανθρώπους, που μας έχουν ανάγκη. Μιλάω για το ξεμπλογκαρισμα . Μέσα σε λίγο καιρό από μια μικρή ομάδα έγιναν πάνω από 60 τα άτομα που στηρίζουν την προσπάθεια ώστε να περάσουν όσο καλύτερα γίνεται τα παιδιά μέχρι 3 χρονών που βρίσκονται στις φυλακές της Θήβας. Η φωτό από κάτω είναι από το πρόσφατο bazaar-party που έγινε για αυτό τον σκοπό (Και με την άδεια του Αϊ-Βασίλη). Υπάρχει ένα πολύ ωραίο κειμενάκι στο ημερολόγιο μιας ξένης σχετικά. Θα κλείσω με μια αναφορά σε μια νέα σε ηλικία blogger που έκανε μια πολύ ωραία κίνηση. Η Χριστίνα Γεωργαλή ευαισθητοποιήθηκε με το θέμα του καρκίνου του μαστού και άνοιξε ένα σχετικό blog με το θέμα αυτό(click). Περάστε μια βόλτα.
Αν έχετε δει η διαβάσει κάτι που σας έκανε εντύπωση η το βρίσκετε ενδιαφέρον πέστε το και σε μας. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα πράγματα στο διαδίκτυα, που να τα προλάβω όλα.
⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔

Και για να μην γίνει σεντόνι η ανάρτηση θα την κάνω 2πλη, ( να ‘χετε να διαβάζετε). Σχόλια και για τις 2 παρακάτω. Πριν όμως ένα μικρό διάλλειμα. Για ρίξτε μια ματιά εδώ. (click)
⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔ ⇔

Επειδή οι παραπομπές –link δεν βγαίνουν με υπογράμμιση όπου βλέπετε χρώμα κάντε κλικ.





|
This entry was posted on 12/31/2008 12:42:00 π.μ. and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.