Author: Theogr ο κηπουρός
•7/25/2009 07:54:00 π.μ.
Τα πράγματα σιγά – σιγά πηγαίνουν όλο και καλύτερα. Είναι χωρίς πυρετό, χωρίς πονοκεφάλους αλλά και χωρίς υπομονή. Θέλει να βγει όμως αυτό θα αργήσει λίγο ακόμα. Θα πρέπει να πω ένα ευχαριστώ στην ιατρική ομάδα του Θριάσιου που τον έχει αναλάβει και είναι καταπληκτική. Στα γραφειοκρατικά τα χαλάμε λίγο, ως είθισται στο ελληνικό δημόσιο, προσπαθώ να το παραβλέψω και να πάω παρακάτω.
Το να πω ξανά ευχαριστώ για την συγκινητική σας συμμέτοχη είναι λίγο. Θα πρέπει όμως να σταθώ σε κάτι. Πήρα ένα email με ευχές για περαστικά που με συγκίνησε αφάνταστα. Ηταν από την Μαρία -Tweety και όπως είπα και της ίδιας, το να παραμερίζεις τα δικά σου προβλήματα και στέκεσαι σε ανθρώπους ξένους που περνάνε δύσκολα δείχνει μεγαλείο ψυχής. Της ευχόμαστε ότι καλύτερο και να προχωρήσει σε όσα επιθυμεί να κάνει στην ζωή της. Εύχομαι σε όλους μας ένα καλό και ήρεμο Σαββατοκύριακο. (25/7/2009)
This entry was posted on 7/25/2009 07:54:00 π.μ. and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.