Author: Theogr ο κηπουρός
•6/26/2009 08:24:00 μ.μ.
Δυο θρύλοι, ένας του σινεμά και ένας της μουσικής έφυγαν εχθές.
Η Farrah Fawcett και ο Michael Joseph Jackson, που πέθαναν, η πρώτη από καρκίνο και ο δεύτερος από καρδία, έγραψαν την δική τους ιστορία στο παγκόσμιο στερέωμα της τέχνης.
Γεννημένη το 47 η Farrah έγινε γνωστή και στην χώρα μας με την τηλεοπτική σειρά ¨Οι Άγγελοι του Τσάρλι¨. Η αφίσα δίπλα είναι μια από της πιο διάσημες με της πωλήσεις τις να αγγίζουν τα 12 εκ αντίτυπα.
Ο Jackson που γεννήθηκε το 58 ηταν ένας χαρισματικός μουσικός αν και σαν προσωπικότητα ηταν αμφιλεγόμενος. Ηταν επίσης πολύ καλό χορευτής. Η κίνηση του Moonwalk έχει γράψει ιστορία. Το άλμπουμ του Thriller πούλησε την εβδομάδα που κυκλοφόρησε 1εκατομ. αντίτυπα παγκοσμίως. Σύμφωνα με το βιβλίο Guinness μέχρι το 2007 είχε πουλήσει 65 εκατομ. αντίτυπα!
Για τους ανθρώπους της δικής μας γενιάς υπήρξαν ένα μεγάλο κεφάλαιο και η απώλεια τούς μας αφήνει μια πίκρα γεύση.




|
This entry was posted on 6/26/2009 08:24:00 μ.μ. and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Nεα λουλουδάκια:

On 26 Ιουνίου 2009 στις 10:31 μ.μ. , eirini είπε...

Τί έγινε ρε παιδί μου; Πολλά τα δυσάρεστα τελευταία!
Κηπουρέ μου για τον Michael Jackson λυπήθηκα πολύ γιατί για μένα αντιπροσώπευε την μουσική με την οποία μεγάλωσα! Ακόμα θυμάμαι την μέρα που πρωτοάκουσα το Billie Jean και το φοβερό thriller! Τα ανεπανάληπτα βίντεο κλιπ του και τα τραγούδια που ακούγαμε με πάθος στις ντίσκο! Είχα τους δίσκους του βινύλλιο και τα πάρτυ είχαν κυρίαρχη μουσική τα τραγούδια του! Τέτοιοι καλλιτέχνες δεν ξαναγεννιούνται!

 
On 26 Ιουνίου 2009 στις 11:02 μ.μ. , Κράμα είπε...

RIP Michael

Kisses Theo

 
On 26 Ιουνίου 2009 στις 11:50 μ.μ. , Σταλαγματιά είπε...

Δύο σημαντικοί άνθρωποι μας άφησαν μαζί.
Η απώλειες τεράστιες.
Μεγάλωσα με τα τραγούδια του Τζάκσον και σήμερα η θλίψη μου είναι μεγάλη...

 
On 26 Ιουνίου 2009 στις 11:51 μ.μ. , ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Κρίμα δεν πρόλαβε να ζήσει έναν ακόμη θρίαμβο, με την ύστερα από 13 χρόνια επανεμφάνισή του

Δυστυχώς και οι δύο αρκετά νέοι.

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

 
On 27 Ιουνίου 2009 στις 8:58 π.μ. , Νίκη είπε...

Να πάνε στο καλό.. καλό ταξίδι και στους δύο.. Και τώρα από έξω σαν τρίτη ματιά μπορώ να πω πως ήταν και οι δύο άνθρωποι που ζήσανε με όλα τα καλά της γης και πάλι δεν υπήρξαν ευτυχισμένοι.. Ο καθένας με τον τρόπο του... Ειδικά ο Μ.Jackson. Να γίνει λοιπόν παράδειγμα σε μας και στην νεολαία πως το να γίνεις πλούσιος, διάσημος, και με όλα τα καλά του κόσμου δεν θα φέρει την ευτυχία.. Να αγαπάμε τον εαυτό μας, την ζωή που απλόχερα μας χαρίστηκε και μετά θα αγαπήσουμε και τους άλλους.. Αντίο σε αυτόν που αγαπήθηκε από τον κόσμο όσο κανείς άλλος και έφυγε δυστυχής!! Θα σε θυμάμαι πάντα με την μουσική σου που με μεγάλωσε!! Ελπίζω εκεί που πας να βρεις την ευτυχία που τόσο είχες ανάγκη!!!

 
On 28 Ιουνίου 2009 στις 4:18 μ.μ. , Unknown είπε...

κρίμα για την απώλεια μιας μεγάλης ηθοποιού ...για τον άλλο απο την στιγμη που έμπλεξε με τα παιδάκια ......νόμιζω το μεγάλος ε'ίναι πρόκληση και μεγάλη μάλιστα
νάσαι καλά.....αποψή μου

 
On 28 Ιουνίου 2009 στις 7:41 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

eirini ήμασταν τυχεροί που τα προλάβαμε αυτά. Και δυστυχώς τέτοιοι καλλιτέχνες δεν υπάρχουν πολλοί όσα αρνητικά στοιχεία και να είχε σαν χαρακτήρας.

 
On 28 Ιουνίου 2009 στις 7:42 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Να είσαι καλάΕβιτα

 
On 28 Ιουνίου 2009 στις 7:42 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Αναστασία όλοι όσοι μεγάλωσαν μαζί τους αισθάνονται το ίδιο. Καλή εβδομάδα να έχεις.

 
On 28 Ιουνίου 2009 στις 7:42 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ δεν ξέρουμε αν θα ηταν οι ίδιος. Ίσως καλύτερα που δεν πρόλαβε. Την καλησπέρα μου.

 
On 28 Ιουνίου 2009 στις 7:42 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

Πόσο πολύ επενδύουμε σε υλικά αγαθάmama και αφήνουμε την ψύχη μας απ΄ έξω. Πάντα μαθαίνουμε και από τα αρνητικά και από τα θετικά.

 
On 28 Ιουνίου 2009 στις 7:42 μ.μ. , Theogr ο κηπουρός είπε...

homemade ο καθένας κάνει την επιλογή του. Ηταν όμως, ότι και αν ηταν στη ζωή του, χαρισματικός μουσικός και τραγουδιστής.