Author: Theogr ο κηπουρός
•5/09/2010 02:33:00 μ.μ.
Να μην το ξαναγράψω οι μέρες αφιερωμένες σε Μητέρες, παιδιά, μετανάστες ας μην αποτελούν δικαιολογία για να τους ξεχνάμε και να μην τους τιμάμε τον υπόλοιπο καιρό


Αφιερωμένο σε μια Μάνα που μας έχει όλους κάτω από την προστασία της, την Παναγία, μια Μάνα που ταλαιπωρείται παρά πολύ αυτές τις μέρες, την Ελλάδα και μια Μάνα που δεν πρόλαβε να γίνει .
Και το καλύτερο δώρο για την μητέρα σας σήμερα είναι να την προσέχουμε όλες τις υπόλοιπες μέρες τον χρόνο



Author: Theogr ο κηπουρός
•5/06/2010 06:28:00 π.μ.
Έχω κάψει – κυριολεκτικά- την πολιτική μου ταυτότητα εδώ και χρόνια. Εδώ θα δείτε ένα άρθρο που καπηλεύεται την χθεσινή συγκέντρωση. Όχι συντρόφια η πορεία ΔΕΝ ήταν του ΠΑΜΕ. Υπήρχαν χιλιάδες διαμαρτυρόμενοι και από άλλους πολιτικούς χώρους. Για αυτό λέω την ευθύνη για την σημερινή μας κατάσταση την έχουν και οι 3οο – κάποιοι επειδή γλείφουν το μέλι και κάποιοι επειδή τους καλύπτουν με τον ένα η τον άλλο τρόπο.
Και λυπάμαι βαθύτατα για τις ανθρώπινες ζωές που χαθήκαν
Χωρίς σχόλια δεν χρειάζεται.
Author: Theogr ο κηπουρός
•5/05/2010 08:00:00 μ.μ.
Αλήτες, κλέφτες, λωποδύτες, απατεώνες


Ωπα κηπουρέ πάλι για πολιτικά θα μας μιλήσεις; Δεν βαρέθηκες; Βαριέσαι να φωνάζεις ότι κάποιοι σε κλέβουν; ΟΧΙ. Αλλά αυτή την φορά δεν μιλάω για πολιτική και πολιτικούς. Έχετε πάει αγαπητοί μου αναγνώστες τώρα τελευταία σε σουπερμάρκετ; Έχετε δει τις προσφορές σε διάφορα προϊόντα που λέει 25% φτηνότερα; Την είδα και εγώ και χάρηκα. Μας σκέφτηκαν επιτέλους είπα. Αμ δε κοιτάζοντας κουτί δημητριακών ανακάλυψα ότι αυτό που έχει έκπτωση, έχει και 75 γρμ. λιγότερο προϊόν !!! Με το ζόρι με τράβηξε η κηπουρίνα να μην αρχίσω να φωνάζω όπως ο Ηλιόπουλος παλιοκλεφταραίοι!!!! Για αυτό όταν πάτε για ψώνια να προσέχετε και προπάντων τις προσφορές. Α ναι αν θέλετε να αγοράζετε μόνο Ελληνικά προϊόντα ρίξτε μια ματιά εδώ.

Τίποτα καλό έχεις να μας πεις κηπουρέ

Ναι έχω σας πω για την καταπληκτική παράσταση που είδα με την Μαρινέλλα. Η γυναίκα δεν παίζεται. Επί 2 ½ ώρες αλώνιζε την σκηνή μαζί με όλο τον θίασο που ήταν επίσης πολύ καλός.

Αγ. Θεοδώρα στη Βάστα Αρκαδίας
Και έχω να σας πω για την εκδρομή που έκανα στη Αγ. Θεοδώρα. Όλα καλά αλλά χαλάστηκα πάλι από το λαϊκό πανηγύρι που έχει στηθεί απέξω. Κανένας σεβασμός ούτε στο περιβάλλον ούτε στην ιερότητα του χώρου. Πέρασα και από Δημητσάνα οπού καθίσαμε στον Θόλο για φαγητό. Μερίδες και τιμές πολύ καλές. Γενικά περάσαμε πολύ καλά και μάλλον θα ξανακάνουμε κάτι παρόμοιο. Αν δεν μας κλέψουν και υπόλοιπα λιγοστά χρήματα που μας έχουν απομείνει.

Ωραία δήλωσα την παρουσία μου, κάνω φοβερές προσπάθειες να μην χάσω το χιούμορ και την αισιοδοξία μου, δεν μου βγαίνει σε τέτοιους καιρούς το γράψιμο αλλά άμα το αφήσω να με πάρει τελείως από κάτω την κάτσαμε την βάρκα. Και χωρίς να θέλω να πολιτικολογήσω το σύνθημα της μέρας είναι

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ‘δω ενωμένο ΔΝΤ»

Θα με βρίσκετε εκτός από τον φατσούλι και στο Radio Active. Ίσως σε λίγο καιρό να με ακούσετε και ζωντανά από εκεί.

Σας ευχαριστώ που περνάτε να είστε καλά και χρόνια πολλά στις Ειρήνες σήμερα με πρώτη και καλύτερη την κόρη μου.